Mihe
Mosonszolnoki Ifjúságért Hagyományőrző Egyesület
BemutatkozásMiheBlogUtcaverseny 2015Évkörös programokProjektjeink Nem mellékes

Der alte Heiderbauer - Az öreg földműves

Grete Marcsik-Neuberger verse Gősi Anna fordításában. Elhangzott a mosonszolnoki Népi Lakáskultúza Háza avatásán 2015. szeptember 5-én. 

Országos 12 hely - GRATULÁLUNK

Országos 12. helyezés a férfiak versenyében - 6 lánnyal. Gratulálunk, Mosonszolnok büszke lehet Rátok!

Fontos tanács a vakációra

Tanulásról, tévézésről, családi együttlértől, iskoláról, nyári szünetről beszélget Vekery Tamás. Nagyon érdekes írás, minden szülőnek ajánljuk!  "A derűsen, közösen, jó lehetőségekkel eltöltött idő az, ami a leginkább pihentet, ilyen lehet az ideális vakáció. Régi tanuláspszichológiai tény, hogy egyes tanulási szakaszok után szünetet kell tartani, éppen azért, hogy ez a tudás be tudjon rendeződni az agyunkba...

Mosonszolnoki tűzoltók országos versenyen

2015. június 20-21. Szekszárd - NEMZETKÖZI HAGYOMÁNYOS TŰZOLTÓVERSENY  Mosonszolnokot vegyes csapattal képviselte az Önkéntes Tűzoltó Egyesület. Kocsisné Vedrődi Zsuzsa beszámolója:

Készül a gyümölcssaláta

A mosonszolnoki falunapra gyümölcssalátát készítünk idénygyümölcsökből. Az előkészületek már szerdán beindultak.

Gyümölcssaláta idénygyümölcsökből - recept hatalmas adaghoz

Használjuk ki a nyár eleji lehetőségeket, és készítsünk idénygyümölcsből gyümölcssalátát! Mosonszolnokon a falunapon - mely rendszerint június közepén van - a civil szervezetek vendégelik meg a résztvevőket. A húsos ételek mellé a MIHE már évek óta gyümölcssalátát készít. Jó kis hűsítő, frissítő a tikkasztó melegben. 

Mi magunk? Nem! Együtt!

A civil lét lényegét, feladatait fejtegeti a HUMUSZ cikke. Mert mindez a MI feladatunk! Közös ügy! Mindenki megtalálhatja a saját feladatát a nagy egészben! Hajrá! :)

Versek nemzetünk összetartozásáról

Szímőn 2015. 06. 07-én a Nemzeti Összetartozás Napját ünnepeltük. A következő verseket adtuk elő:

Állj ki a magyar természetért!

Állj ki a magyar természetért - összefoglaló Magyarország három legnagyobb természetvédelmi civil szervezete, a WWF Magyarország, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy megerősítse a hazai természetvédelem helyzetét. 

2015. · © mihe.hu · Minden jog fenntartva!
A weboldalt tervezte: Aniki Design, készítette: reelweb.hu